ProductIP is genomineerd voor Cathay Pacific China Business Awards

October 24th, 2017

ProductIP is genomineerd voor de Cathay Pacific China Business Awards 2017
De China Business Award is een jaarlijkse prijs die wordt uitgereikt door Cathay Pacific Airways, de Netherlands China Business Council (voorheen China Council of NCH) en de Netherlands Hong Kong Business Association. Bedrijven die meedingen zijn Nederlandse ondernemingen die zeer succesvol zijn in China. Met behulp van innovatie en creativiteit hebben zij zich weten te onderscheiden van hun concurrenten en zich weten te handhaven op de complexe en voortdurend veranderende Chinese markt.

De andere genomineerden zijn de firma’s  Greentom en We4Ce . Uiteraard feliciteren wij deze collega ondernemers van harte met hun nominatie!

Uitreiking en keynote speaker
De winnaar van de China Business Award 2017 zal bekend worden gemaakt door de heer Jochum Haakma, juryvoorzitter en voorzitter van de Netherlands China Business Council tijdens de exclusieve China Business Award Night op 23 november 2017 op Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort. Naast de genomineerde bedrijven zijn jaarlijks ongeveer 120 genodigden aanwezig, bestaande uit belangrijke vertegenwoordigers van groot- midden- en kleinbedrijven, overheidsinstanties en diplomaten.

Voor meer informatie over de China Business Award. www.cathaypacific.nl/cba

Download persbericht.