Paarse Konijnen

Leuk dat je getriggerd werd door de baan bij ‘Paarse Konijnen’. 

Wat wij doen is op ons vakgebied nog niet eerder gedaan en vereist daarom vaak een andere aanpak, een anders denken, een ‘paars konijn’.

Importeurs, groothandels, (web-) winkels, fabrikanten, die in Europa en de rest van de wereld producten verkopen moeten er voor zorgen dat deze aan eisen voldoen, denk aan CE op producten. Veiligheid van speelgoed, geen schadelijke stoffen in verf van kleding, stroomverbruik van telefoonladers, het metaal van de grill van een barbecue, er bestaat een enorme set aan regels.

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om 24/7, via het web, heel snel een lijst van eisen te maken. Deze lijst is vervolgens de basis voor samenwerking met leveranciers om test rapporten, certificaten en andere informatie te verzamelen, te beoordelen, te organiseren. Hierdoor kunnen bedrijven bijvoorbeeld aan de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) laten zien dat de producten aan alle eisen voldoen. En datzelfde geldt in alle andere landen waar zij hun producten verkopen. 

Wij bestaan 10 jaar en hebben 14.500+ internationale gebruikers, van bekende multinationals tot Amazon- en eBay-sellers. We hebben vestigingen in Ede, in Augsburg en Hamburg in Duitsland, een vestiging in Hong Kong en een in Shenzhen (China)

Voor ons IT-team in Ede zoeken wij enthousiaste collega’s die mee willen werken aan het verder uitbouwen van ons succes. Mensen die goed zijn in hun vak, die het leuk vinden om in een hecht team te werken aan een platform dat significant impact heeft op compliance van alledaagse producten in de gehele wereld. 

Wij zijn ProductIP en doen niets met konijnen, ook geen paarse, maar doen wel iets unieks. Kijk bij de vacatures die wij hebben en laat ons weten waarom jij de persoon bent die wij zoeken!

Vacature - DevOps Engineer

Vacature - Senior PHP Ontwikkelaar