News

Search the news

2023-08-21
ProductIP

Exclusief netwerkevent te midden van de Hongkongse dynamiek.

Events

Exclusief netwerkevent te midden van de Hongkongse dynamiek.

We weten hoe hectisch de beursdagen in Hong Kong kunnen zijn. Tussen de bedrijvigheid door is er niets waardevoller dan een moment van rust, reflectie en verbinding met gelijkgestemden.

ProductIP B.V.in samenwerking met het Consulate General of the Kingdom of the Netherlands to Hong Kong and Macau, The Dutch Chamber of Commerce in Hong Kong en de Netherlands Hong Kong Business Association, nodigen je uit voor een exclusieve netwerkborrel.

Deze borrel is speciaal georganiseerd voor iedereen die voor Nederlandse bedrijven in Hong Kong is vanwege de beurzen, maar ook voor diegenen die er wonen of werken.

Wanneer? Vrijdagmiddag 13 oktober, 18:00-20:00 uur.
Locatie? Niets minder dan de schilderachtige tuin van de residentie van de Consul Generaal op de Peak, een van de meest iconische plekken in de stad.

Drie redenen waarom je erbij wilt zijn:
Verbinding: Echte business draait om persoonlijke relaties. Dit is dé gelegenheid om je netwerk te verrijken en authentieke connecties te smeden.
Exclusiviteit: Onze gastenlijst is beperkt. Een unieke kans, dus zorg dat je jouw plek veiligstelt!
Sfeer: Ervaar de magie van de tuin van de Consul Generaal op een serene oktoberavond.

Markeer 13 oktober met een dikke stift in je agenda. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een memorabele avond te beleven!

RSVP: De interesse is groot. Wacht niet, reserveer nu.

Reserveer hier!


Share this post via: