News

Search the news

2020-11-19

MAAR IK HEB TOCH AL CE!

MAAR IK HEB TOCH AL CE!
Events

Introduction

"The cost of doing business!"

Het begrijpen van wet- en regelgeving rondom product compliance is tegenwoordig essentieel voor zakelijk succes. Toch zijn er zijn nog steeds ondernemers die dit onderschatten. Het resultaat? Onverkoopbare waar. Reputatieschade bij klanten en toezichthouders. Lege schappen. Marges weg.

Is het echt zo complex? Of is het een kwestie van de moeite nemen? Er even wat tijd in steken om er iets meer van te snappen. Duizenden gebruikers van ProductIP vinden van wel. Ze zijn gestart. Investeren in kennis. Maken stappen, samen met hun leveranciers. Versnellen hun time-to-market. En met succes!

Summary

24 November is het weer Compliance Tuesday. We gaan het deze keer hebben over CE.

  • Wat is het eigenlijk? Het is een keurmerk toch?
  • Hoe "krijg" je het? Kan je het wel hebben?
  • Mijn leverancier heeft CE, is dat niet genoeg? 

U bent importeur, merkeigenaar, winkelketen, eigenaar van een webwinkelof fulfilment dienstverlener. Wat verwachten toezichthouders zoals de NVWA, de Douane, ILenT, Agentschap Telecom, e.d. van u? 

Allemaal onderwerpen die aan de orde komen.

Deze Compliance Tuesday is een introductie in de materie rondom product wetgeving, CE. Het is bedoeld voor iedereen die zich bezig houdt met de verkoop van non-food consumenten producten, en die nu ontevreden is over hoe het rondom product compliance (CE) in het bedrijf gaat. We houden het toegankelijk. Hapklare brokken kennis. Met iets meer moeite, kunt ook u straks stappen maken.

Deelname is gratis. Wel even registreren.

Ik reserveer mijn plek

Content

PS Dit onderwerp is ook belangrijk voor bedrijfsadviseurs, accountants, coaches met klanten in handel, retail, e-tail, branding e.d., van consumenten goederen. De impact op de bedrijfsvoering, en de aansprakelijkheid van onderneming en directie is significant.

Denkt u gelijk aan bepaalde relaties in uw zakelijk netwerk? Wellicht uw eigen adviseur? Iedereen is welkom. Wel even registreren.


Share this post via: